Blogul Supraveghetorilor

Si totusi sfarsitul lumii vine in 2012! Apocalipsa din 2012, confirmata de extraterestri?

with 4 comments

Sursa: OpiniaTimisoarei

Exista peste doua milioane de site-uri care scriu despre tot felul de teorii ce au ca ultim element sfarsitul apocaliptic al planetei. Cea mai noua dintre ele este aceea potrivit careia Pamantul va fi distrus de planeta Nibiru.
Oamenii care aduc argumente in sprijinul acestei teorii spun ca planeta Nibiru se alfla la marginea sistemului nostru solar, insa se va desprinde de axa ei si va distruge Pamantul, in 2012 sau chiar la sfarsitul acestui an.

Astronomul NASA, David Morrison, spune ca a fost socat de fenomenul Apocalipsei: “Nu trece zi fara sa citesc sau sa primesc mesaje de la oameni care se gandesc sa isi ia viata pentru ca le este teama de un sfarsit iminent”.
De unde a pornit acest nou val de isterie?
Aceasta idee a aparut pentru prima data in 1995, iar Nancy Lieder a fost cea care i-a “dat viata”. Femeia pretinde ca ar putea sa vorbeasca cu extraterestrii din sistemul stelar Zeta Reticuli, care ii trimit mesaje. Pe site-ul ei, femeia a scris ca a fost avertizata ca planeta va avea un sfarsit apocaliptic.

Desi initial dezastrul a fost programat pentru anul 2003, adeptii acestei teorii au reinnoit data si considera ca anul 2012 va fi cel in care omenirea isi va gasi sfarsitul. Pentru ca isteria sa fie si mai mare, s-a observat ca aceasta previziune coincide cu cea lasata de calendarul mayas. Si se pare ca aceasta planeta – Nibiru – ar fi fost descrisa de sumerieni ca fiind a 12-a planeta din sistemul nostru solar.
Pentru ca subiectul este unul fierbinte, unii s-au gandit sa faca bani frumosi de pe urma lui, asa ca s-au apucat sa scrie carti pe aceasta tema.

Zecharia Sitchin, un scriitor, a publicat o carte intitulata “A douasprezecea planeta” – un succes fara precedent in domeniu, care s-a vandut in milioane de exemplare, fiind tradusa in 25 de limbi.
Potrivit acestui scriitor, oamenii s-ar fi nascut pe aceasta planeta si ar fi plecat sa colonizeze si celelalte planete din sistemul solar.

Comentariu:

Pe noi invatatura ORTODOXA ne invata ca „extraterestrii„ sunt diavolii din vazduh, iar faptul ca aceeasi initiatori ai nebuniei UFO exprimau limpede in scrieri ca il considera pe lucifer ca dumnezeu lor, nu face decat sa confirme acest lucru. Sa nu ne miram deci ca asistam la o explozie fara precedent a acestui subiect in mass-media. Tot Sfintii Parinti ne spun ca in vremurile din urma dracii vor umbla pe pamant. Prezentandu-i ca extraterestrii, oamenii vor fi astfel mai putin suspiciosi. Iar pregatirea mentala se face de la varste fragede.

Citeste si:

Reclame

Written by supraveghetorul

1 august 2011 la 2:07 pm

Publicat în Semnele Sfarsitului

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dar cand vine moartea omului aia nu e tot un fel de apocalipsa?……

  sorin

  6 februarie 2012 at 5:58 pm

 2. eu nu cred eu cred doar in dumnezeu

  marian

  2 mai 2012 at 9:45 am

 3. Numai Dumnezeu stie,cand va veni aceasta Apocalipsa;semne sunt din ce in ce mai dese,dar trebuie sa se implinesca toate profetiile din Scripturi si pe urma vom vedea,care va fi soarta omenirii.

  cristina

  11 iunie 2013 at 10:27 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: