Blogul Supraveghetorilor

IBM construieste un tip de „Cititor de Cod de Bară.” pentru ADN-ul uman.

leave a comment »

Imaginaţi-vă o lume în care medicamentele sunt garantate să nu provoace reacţii adverse, deoarece sunt proiectate pentru ADN-ul unui individ.

 The  platform will be based on IBM’s DNA transistor technology, which essentially reads individual molecules of DNA as the string is fed through a nanopore in a silicon chip.

The platform will be based on IBM’s DNA transistor technology, which essentially reads individual molecules of DNA as the string is fed through a nanopore in a silicon chip.

Imaginaţi-vă un regim alimentar adaptat la viteza exactă a metabolismului unei persoane. Folosind un pic de microelectronică, puţină fizica, si o mica doza de biologie, IBM a adus faptul că lumea futuristă se află un pic mai aproape.

Tranzistor ADN-ul este un proiect de cercetare de la IBM care are ca scop de a avansa medicamente personalizate, făcându-l mai simplu (si mult mai ieftin) pentru a citi secvenţa ADN-ul unic unui individ – o combinatie specială de proteine ​ care face fiecare persoană deosebită de oricine altcineva.

IBM Builds ‘Bar Code Reader’ for DNA

Written by supraveghetorul

16 noiembrie 2011 la 11:18 pm

Publicat în Noua Ordine Mondiala

Lasă un comentariu